CREATIVITY

Budakeszi Projekt

 

Budakeszi frekventált részén fekvő, kiváló adottságú és elhelyezkedésű telkeken kerül kialakításra ez a különleges projekt. A környék infrastruktúrája kiemelkedő, hiszen pár száz méteren belül található óvoda, iskola, játszótér, sportpálya és bevásárlási lehetőség is. Tömegközlekedéssel 15-20 perc alatt Buda szívébe, a Széll Kálmán térre érünk, a 22-es, 22/A-s és a 222-es buszokkal.

Elsősorban azoknak ajánljuk, akik a csendet és a nyugalmat kedvelik, igényesek a környezetükre és nyitottak a jövőbe mutató technológiákra otthonukat illetően egyaránt..

 

A település mikroklímája jelentősen kedvezőbb Budapestéhez viszonyítva, így a levegő szennyezettsége jóval alacsonyabb a főváros hegyi kerületeinél. Az átlaghőmérséklet 2 °C-kal alacsonyabb, viszont több a napsütéses órák száma. Ennek megfelelően elengedhetetlen a jövőbe mutató, megújuló energiahordozók használata és hasznosítása. A fosszilis energiahordozók drágulásának és a technológia fejlődésének köszönhetően a geotermikus és napenergia ma már versenyképes alternatívája a hagyományos gáz és villamos energiafelhasználásnak.

Geotermikus energia

 

A geotermikus talajszondás rendszerek a jelenleg ismert leghatékonyabb fűtési és hűtési megoldást kínálják. A hatékonyság legfontosabb alapja a talaj stabil hőmérséklete, mely télen 0-10 C, nyáron pedig 15-20 C-os hőmérsékletszintet biztosít. Pontos méretezéssel és anyag/termékválasztással 4-7 közötti fűtési COP (hatékonysági) mutató és 4-8 közötti hűtési EER (hatékonysági) mutató érhető el. Ez azt jelenti, hogy egységnyi elektromos energiából sokszor annyi hő/hűtési energia nyerhető ki. 

Napenergia

 

Napjainkban elengedhetetlen a jövőbe mutató, megújuló energiahordozók használata és hasznosítása. Hazánkban az egyik leggazdaságosabban elérhető ilyen eszköz a napenergia. A napelemek segítségével a napból érkező energiát alakíthatjuk villamos energiává. A napelem rendszer nem igényel különösebb karbantartást. Nincsenek mozgó, kopó alkatrészek, nem kell számolnunk jelentős üzemeltetési és karbantartási költségekkel. A fosszilis energiahordozók drágulásának és a technológia folyamatos fejlődésének köszönhetően a napelemek ma már reális alternatívái a hagyományos villamos energiatermelésnek és felhasználásnak. 

Nyílászárók - Hofstadter, Schüco

 

HOFSTADTER az új generációs ablakok, melyek a jövőbe mutató csúcstechnológiát harmonizálják a modern, lényegre törő, formatervezett designnal. Bluevolution a jövő ablakrendszere.

 

SCHÜCO terméknél különlegesen fontos szerepet játszik a design és az innovatív megjelenés. Prémium kategóriás termékekkel, illetve nagyon széles választékkal rendelkezik.  Termékpalettája szabadságot biztosít a legvakmerőbb elképzelések megvalósításához.

Please reload

Építész - Ekler Dezső

 

"Mindenekelőtt ismerni, tudni, érezni kell a múltat. Nem házban kell gondolkodni, hanem városban, hogy fellengzősen fogalmazzak. Ha csak egyetlen házat kell építeni, akkor is. A várostest olyan bonyolult térbeli és időbeli képződmény, amit csak a maga bonyolultságában lehet nézni, hogy benne eligazodjunk. Egy városnak ugyanis emberöltőkön túlnyúló realitása van, ökológiája, mint egy erdőnek, és aki ma egy foghíjtelket üresnek gondol, és úgy építkezik rá, az nem látja a fától az erdőt..." 

 

Belsőépítész - Szabó Ildikó

 

"A műszaki szempontokon túl a tervezés sikeressége a tér leendő használójának életvitelén, szokásainak megismerésén múlik. Az belsőépítész dolga ezeket feltérképezni, értelmezni, majd a teret ennek megfelelően alakítani. Munkáim éppen ezért mindig egyediek, belső kialakításuk nem csak lakójuk ízlésével, hanem életvitelével is összhangban van: Egy igazi burok lakója és a külvilág között, ahol valóban OTTHON érezheti magát. Van ennél fontosabb?"

 

1/4
"Fektessen egy élhetőbb kiszámíthatóbb jövőbe"
  • Wix Facebook page

Az oldalon található képek illusztrációk, melyek nem mindenben azonosak a kivitelezésre kerülő házakkal. A műszaki paraméterek valamint egyéb technikai és kivitelezési kérdésekben a mindenkori változtatás jogát fenntartjuk.