Az épületet Ekler Dezső Ybl-díjas építész tervezte. Az épület pince, földszint, 2 emelet és tetőteres kialakítású. Földszinten 2 lakás és emeleti szinteken 3-3 lakás kapott helyet, a tetőtérben egy lakást alakítunk ki. Az épület a Róna köz felől közelíthető meg, rámpán keresztül jutunk a pinceszintre a mélygarázsban, ahol 9 db parkolóhely található, valamint változó méretű tárolók. A főbejárat az épület északi oldalán, a földszinten helyezkedik el. A használati szintekre kétkarú lépcsőház vezet, valamint minden szinten megállóval rendelkező Kone gépház nélküli elektromos 7 személyes felvonón juthatunk el. A penthouse lakásban a lift megállója a lakás belterében lesz kialakítva. A lépcsőházból minden szinten a liftelőtér pihenőjéből jutunk be a lakásokba. A pinceszinten, az előtéren keresztül érhetjük el a tárolókat, valamint a teremgarázst.

KIVITELEZÉS IDEJE:    2017

1/1
  • Wix Facebook page

Az oldalon található képek illusztrációk, melyek nem mindenben azonosak a kivitelezésre kerülő házakkal. A műszaki paraméterek valamint egyéb technikai és kivitelezési kérdésekben a mindenkori változtatás jogát fenntartjuk.